CyberianIce
Komrad :)
ADMINISTRATOR

Zahvalnica 81
Pol: 
Starost: 25
Resistance is futile!
Windows XP
Browser:
Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 26 Jul 2010, 19:24:01 » |
|
pogotovo sto je zasnovana na samo tvom iskustvu.
Dakako, ja sam to jasno i naveo, to nije nikakav relevantan podatak, to je samo razlog zasto ja licno ne verujem zenama za volanom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 "You are individuals. You are small and you think in small terms."
|
|
|
Alberta
...where you've been so long...
VIP član

Zahvalnica 159
Pol: 
Starost: 32
Okruglo, pa na ćoše
Windows XP
Browser:
Chrome 5.0.375.99
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 26 Jul 2010, 20:44:48 » |
|
Moras najmanje 5 saobracajki da prezivis
Hvala, ali neka hvala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ɹǝʇʞɐɹɐʞ ıʇıq oužɐʌ ǝɾ olɹʌ
|
|
|
Panthera
mjauuu....
Krajnje beznadezan

Zahvalnica 41
Pol: 
Starost: 31
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 02 Avgust 2010, 23:49:16 » |
|
@ GT-R a meni si dao da te vozim i bez polozenog vozackog  ko bi tu bio kriv 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Spare me the rope and the spear and crucify me on a mountain top as your forefathers did my forefather Jesus Christ of Nazareth.
|
|
|
CyberianIce
ADMINISTRATOR

Zahvalnica 81
Pol: 
Resistance is futile!
Windows XP
Browser:
Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 02 Avgust 2010, 23:56:36 » |
|
Moras najmanje 5 saobracajki da prezivis
Hvala, ali neka hvala  Pa ako hoces da poredis svoje rezultate samnom... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GT-R
Team Polizei
Super moderator

Zahvalnica 190
Pol: 
Starost: 33
4 Wheel Drive
Windows XP
Browser:
Flock 2.5.6
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 03 Avgust 2010, 03:03:46 » |
|
@ GT-R a meni si dao da te vozim i bez polozenog vozackog  ko bi tu bio kriv  Naravno, ja bih bio i kriv i nakrivljen, cajkani bi me urnisali 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Wanderer
Unlimited female menace
Super moderator

Zahvalnica 167
Pol: 
Starost: 36
Fiddle-dee-dee
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.8
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 03 Avgust 2010, 03:23:53 » |
|
E kritika za oboje zbog nebezbednog ponašanja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
They\\\'re not laughing at you, the\\\'re laughing near you.... Be what you are, always telling what you think, \\\'cause those who mind don\\\'t matter, and those who matter don\\\'t mind....  Ako hoćeš da si nešto sasvim svoje,sasvim lično,ništa na tom belom svetu ne sme da ti bude slično.Možeš svemu biti vična,al’ drukčije sve da umeš.I toliko neobična da ni sebe ne razumeš.
|
|
|
GT-R
Team Polizei
Super moderator

Zahvalnica 190
Pol: 
4 Wheel Drive
Windows 7
Browser:
Flock 2.5.6
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 27 Avgust 2010, 23:57:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alberta
VIP član

Zahvalnica 159
Pol: 
Okruglo, pa na ćoše
Windows XP
Browser:
Chrome 5.0.375.127
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 28 Avgust 2010, 00:02:13 » |
|
Ovo sam gledala i ranije, pre oko godinu dana na tv Ultra, koja već dugo emituje "Top Gear". Rekoh tada: Kad porastem biću Sabine Schimtz! Samo mi još fali da kupim Transit, pa da počnem da treniram 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GT-R
Team Polizei
Super moderator

Zahvalnica 190
Pol: 
4 Wheel Drive
Windows 7
Browser:
Flock 2.5.6
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 28 Avgust 2010, 00:22:36 » |
|
Samo mi još fali da kupim Transit, pa da počnem da treniram  Kupuj kombi i pravac Nirburgring na testiranje! Evo dobrovoljno rezervisem suvozacko mesto 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Wanderer
Unlimited female menace
Super moderator

Zahvalnica 167
Pol: 
Starost: 36
Fiddle-dee-dee
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.8
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 28 Avgust 2010, 00:33:36 » |
|
Samo mi još fali da kupim Transit, pa da počnem da treniram  Kupuj kombi i pravac Nirburgring na testiranje! Evo dobrovoljno rezervisem suvozacko mesto  Ja ću da budem kamer/wo/man, šteta da se ne ovekoveči taj događaj 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
They\\\'re not laughing at you, the\\\'re laughing near you.... Be what you are, always telling what you think, \\\'cause those who mind don\\\'t matter, and those who matter don\\\'t mind....  Ako hoćeš da si nešto sasvim svoje,sasvim lično,ništa na tom belom svetu ne sme da ti bude slično.Možeš svemu biti vična,al’ drukčije sve da umeš.I toliko neobična da ni sebe ne razumeš.
|
|
|
Alberta
VIP član

Zahvalnica 159
Pol: 
Okruglo, pa na ćoše
Windows XP
Browser:
Chrome 5.0.375.127
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 28 Avgust 2010, 12:18:28 » |
|
Samo mi još fali da kupim Transit, pa da počnem da treniram  Kupuj kombi i pravac Nirburgring na testiranje! Evo dobrovoljno rezervisem suvozacko mesto  Ja ću da budem kamer/wo/man, šteta da se ne ovekoveči taj događaj  Odlično! Samo da nam se javi 4. član, tj. onaj koji će dobrovoljno dati bespovratni kredit za kupovinu Transita, put i ulazak u Nirburgring i sve smo rešili 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiMa
VIP član

Zahvalnica 77
Pol: 
Starost: 23
omne vivo ex vivo
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.8
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 28 Avgust 2010, 15:42:55 » |
|
Geberalno, zene su mnogo losi vozaci jer su nesigurni, verovatno nisu Bogom dani da budu ok vozaci, ali muskarci kad voze, pobiju nekoliko ljudi u saobracajkama. Jos nisam nikad cuo da se desila neka katastrofa zbog zenskog vozaca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svaki dan na radiju slusam njihove pesme, cure kao govna iz pokvarene česme! Zavijaju po ceo dan krave i seljaci, nemaju milosti -to su narodnjaci! I zato neću da slušam narodnjake, sisate krave i seljake, neću da idem na poselo, hej sabani marš na selo !
|
|
|
MadScientist
MODERATOR

Zahvalnica 94
Pol: 
Starost: 21
Can't cure stupid
Windows XP
Browser:
Flock 2.6.1
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 28 Avgust 2010, 15:58:30 » |
|
Cudno je to da svih 5x kada sam trebao da skacem sa motora, na haubu, da trcim da me ne pregaze uvek bile zene za volanom. Ubedljivo najgore je kad sam vozio motor bentom i samo odjendom neka zena vozi 80/100km/h i tacno na mene i tako u zadnji sekund ode niz bent, a ona nije ni stala da me proveri samo ode... ali sam zato zapamtio taj stojadin i tablice pa sam joj kasnije napravio lepo iznenadjenje kad sam je nasao. Jednom me je neka devojka 18-19 godina pokupila u NS dok sam prelazio semafor naravno dok je bilo zeleno (sva sreca nista strasno), ali od sada kad prelazim na pesackom uvek gledam da li usporavaju i da li zena vozi  Ne kazem da su sve zene vozaci losi, vec da izgleda samo ja naletm uvek na njih tj. one na mene 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
CyberianIce
ADMINISTRATOR

Zahvalnica 81
Pol: 
Resistance is futile!
Windows XP
Browser:
Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 28 Avgust 2010, 16:58:39 » |
|
Ne kazem da su sve zene vozaci losi, vec da izgleda samo ja naletm uvek na njih tj. one na mene  Nisi jedini sa tim, procitaj moje postove. Niko ne moze da kaze da su zene losi vozaci, ali jednostavno izludjuju za volanom, i to ti je. Kada putujem na duzoj relaciji tako da me neka osoba lepseg pola vozi, dobro otvorim oci i obracam paznju na saobracaj cak i vise nego kad sam ja za volanom, moze ona biti dobar vozac koliko hoce ali ja poverenja u nju nemam... Mozda bi bio opusteniji da me vozi jedna od onih iskusnih iz "2 Fast & 2 Furious" filma, ali jos nisam savatao takvu  Inace negde sam citao da neka istrazivanja ukazuju da su zene mnogo "osetljivije" na vozilo kojim upravljaju od muskaraca. Meni je bilo totalno svejedno da li vozim novi BMW ili razvaljnu kampanjolu, ali ovo istrazivanje govori da su zene privrzenije svom automobilu jer kada sednu u neko drugo vozilo ne snalaze se sa njim kao sa svojim, jednostavno ne navikavaju se tako brzo kao muskarci. Zene koje imaju dva vozila, uvek preferiraju jedno a na ono drugo su najcesce "alergicne"...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lina
Super moderator

Zahvalnica 80
Pol: 
Starost: 18
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.8
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 28 Avgust 2010, 17:11:45 » |
|
Hehehehehe, bas bih volela da vas provozam :DDDD 3:)))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nemam sve sto volim,ali volim sve sto imam..

|
|
|
|